За Свети Валентин – предложения за подарък към Любимия от Велислава Каймаканова – Ножарова.

Лимитирана серия естествен камък  с ръчна декорация “Вилерже”единични бройки
цена :25 – 28 лв (доставка за сметка на клиента)
* В ЦЕНАТА Е ВКЛЮЧЕНА ПОДАРЪЧНА КУТИЯ ОТ СНИМКИТЕ С КАМЪК
* Направете поръчка. Изненадайте приятно своя любим за предстоящият Свети Валентин с продуктите на “Вилерже”.
* За повече информация пишете на:
vkstyle@mail.bg

Луксозна опаковачна кутийка Вилерже с размери: 7/9 см
Цена: 21 лв (доставка за сметка на клиента)
* Направете поръчка. Изненадайте приятно своя любим за предстоящият Свети Валентин с продуктите на “Вилерже”.

Денят на влюбените наближава, изненадайте любимите си хора с подарък – уникално бижу  в подаръчна кутия с ръчно изработена декорация от самата Велислава Каймаканова-Ножарова.

VILERGЕ© е запазена марка и цялата информация, снимков и видео материал е със запазени авторски права и може да бъде ползвана само след изричното разрешение на Велислава Каймаканова – Ножарова.

Фен страница за декорация във Фейсбук можете да видите от тук!

Велислава Каймаканова – Ножарова е сред топ фотографите в България и декоратор на уникални творения по собствен метод с марка “Вилерже”. Работила е с най-големите български медии, печатни и интернет издания. Зад камерата й са заставали едни от най-известните български личности – политици, музиканти, телевизионни водещи и модели.

Техниката за декорация, която Велислава използва, е приложима навсякъде в нашето ежедневие и помага да го направим една идея по-красиво. Всеки един обикновен предмет или мебел, попаднал в ръцете й се превръща в произведение на изкуството, правейки го уникално и единствено по рода си, тъй като не може да се повтори. В началото, това й е просто хоби и начин да се пренесе света на изкуството. Първият й експеримент е със снимка на известна личност, запечатана от нейната камера и пренесена върху личния й преносим компютър. В последствие тя решава да продължи да експериментира по-смело с техниката си, прилагайки я върху мобилни телефони, лаптопи, декоративни яйца, свещи, кутии и запалки и др, като не на последно място трябва да се спомене и работата й върху превозни средства (автомобили, мотори и аксесоарите към тях) и декорация на мебелировка.

Велислава приема и поръчки за изработка на декорации и по индивидуален проект.

Интервюта:

Видео материали:

Видео 1

YouTube Preview Image
Видео 2

YouTube Preview Image

Видео 3

YouTube Preview Image
Видео 4

YouTube Preview Image
Видео 5

YouTube Preview Image
Видео 6

YouTube Preview Image